22sep 2024
Opleiding Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap

Karlista Fontijn
Wageningen

Korte HBO beroepsopleiding Paramedisch en Psychosociaal Mediumschap Je leert wat ziekte jou wil vertellen. Op zoek naar blokkades zodat de energie weer gaat stromen.

Paramedisch en Psychosociaal Mediumschap 
Wat ziekte jou wil vertellen…..
In ieders leven, zijn gebeurtenissen waarbij je een trauma moment hebt ervaren. Vaak is dat onbewust! Deze ervaring zet zich dan vast in je lichaam en zo ontstaan een blokkade. Deze blokkade zorgt er dan voor dat de energie dan niet goed kan doorstromen.

Een disbalans, ziekte, pijn of blokkade is dan ook niets anders dan een signaal van de ziel. Wanneer men niet luistert naar het signaal worden we ziek. Pijnen zijn een signaal. Naast het raadplegen van doctoren en artsen is het buitengewoon noodzakelijk naar de psychische oorzaak van het kwaal te kijken, teneinde heling en balans te kunnen weervinden.
Met Paramedisch Mediumschap kunnen er diepgaande consulten plaatsvinden zodat de energie weer gaat stromen. Je leert te kijken en te voelen waar blokkades zitten en waarom die er zijn.
D.m.v. Mediamieke gaven, maak je contact met oude trauma’s, opgeslagen emoties en herinneringen. Je lichaam is daarna in staat om dingen los te laten. Je zult je daarna vrijer voelen en fysieke klachten kunnen daarna ook verdwijnen.
We zoemen in op eventuele lichamelijke klachten van mensen. Zowel de betekenis van organen, als ook de verdieping van evt botbreuken, pijnen of verwondingen kunnen op deze manier inzichtelijk worden gemaakt. Ieder gevoel zal gekend, herkent en erkend mogen worden.

Bijdrage: € 695,– Incl. consultenboek MediumJaco en incl. examen SNU.

Neem gerust contact met mij op via email, telefoon of via mijn website.
 
De opleiding is CRKBO geaccrediteerd. 
 

Informatie

22 sep 2024 t/m 27 sep 2024 | De opleiding vindt plaats op de data 24/9, 8/10, 22/10, 5/11
10.00 - 16.30
695,00 Incl. consultenboek MediumJaco en incl. examen SNU.

Waar?

Suniya
Haagsteeg 4
Wageningen

Opleiding Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap